Iedere doos traceerbaar …

Dankzij een  unieke productcode is het product te traceren in de handelsketen.  Het product  kan rechtstreeks worden opgehaald van ons bedrijf of we brengen het product  naar het distributiecentrum van Mechelse Veilingen. Hiervan vertrekt het product via de  koper / exporteur naar het distributiecentrum van het grootwinkelbedrijf.

Via dit distributiecentrum komt het product uiteindelijk in  de supermarkt en bij de eindconsument. Het product kan ook rechtstreeks van ons  bedrijf worden opgehaald.

Strenge productcontroles …

Ons product  wordt door verschillende instanties geinspecteerd. Allereerst door onze  afzetorganisatie via keurmeester op het distributiecentrum of op de tuin. Deze  worden weer gecontroleerd door de KCB, een landelijke overheidsinstantie.

Verder is het  mogelijk dat er op residu wordt gecontroleerd door: de VWA (Voedsel- en Waren  Autoriteit), de AID (Algemene Inspectiedienst), Mechelse Veilingen via het  residumonitoringsysteem conform GLOBALGAP-richtlijnen, het grootwinkelbedrijf  en milieuorganisaties (o.a. Greenpeace).

We zorgen er daarom voor dat ons  kwaliteitsproduct altijd binnen de gestelde kwaliteitsnormen vallen.